pátek 26. října 2012

Příští týden - poslední šance většiny prezidentských kandidátů!

Od 6. listopadu již definitivně nebude možné sbírat další podpisy pod kandidaturu uchazečů o post prezidenta. Je však ještě mnoho těch, kterým nějaké podpisy chybí, ale ještě věří, že by to mohli stihnout. A je spousta těch, kteří by to několika z nich rádi podepsali. Proto prosím volební týmy těchto kandidátů, aby zejména na začátku příštího týdne, ale i do poslední chvíle stáli na hlavních náměstích našich měst.

Osobně bych rád ještě stihl darovat svůj podpis (po Zuzaně Roithové, Ladislavu Jaklovi či elektronicky Janu Šináglovi) i Jiřímu Karasovi, Tomiu Okamurovi, Kláře Samkové, Vladimíru Franzovi a možná i Rut Kolínské, Karlu Randákovi či Pavlu Kořánovi a dalším. Ne proto, že bych se s nimi nějak silně shodoval, ale proto, že patří mezi zajímavé kandidáty, kteří by až tak nevadili, ale mohli by v prvním kole chybět.

Ano, někteří z Vás mají kontaktní místa v dostupných částech center našich měst, ale složitě hledat na periférii, náhodně potkávat v postranních uličkách nebo tisknout a poštou posílat petiční archy Vám občané jen tak sami od sebe nebudou. Ulehčete nám to, a my to ulehčíme Vám.

Díky!